Intervju Nenada Zdravkovića za Biznis.rs

post image

Intervju Nenada Zdravkovića, člana nadzornog odbora Milšped Group, za biznis.rs o perspektivama sektora logistike, aviotransportu i drugim temama.

Fokusirani smo na investicije u veštačku inteligenciju i automatizaciju procesa

Prošla godina donela nam je brojne izazove. Ovaj period je bio dosta dinamičan, kompleksan, drugačiji, ali za nas pre svega – uspešan.

Pored toga što je Milšped grupacija proslavila jubilarnih 30 godina poslovanja, 2023. godina donela je i značajan napredak za ceo logistički sektor.

Na sve zahteve sa kojim smo se susreli na tržištu dali smo odlične odgovore, što se pozitivno odrazilo i na prihode, koji nastavljaju sa trendom rasta. Takođe smo zakoračili na nova tržišta, pokrenuli nove servise i odgovorili na sve potrebe tržišta i klijenata.

Zadovoljstvo klijenata, ali i naših zaposlenih, je ključno za naše poslovanje. Mi u Milšpedu prepoznajemo da su ljudi najveća vrednost ove kompanije.

Naravno, uvek ima prostora za proširenje i poboljšanje, ne samo u postojećim servisima i operacijama, već i u predviđanju novih trendova, implementaciji novih tehnologija, kao što je to bio slučaj sa uvođenjem automatizacije u naše procese

Ceo intervju možete pročitati na Linku

Anything you need, we are here to help