Milšped Group na JCtrans konferenciji u Kini

post image

Od 25. do 27. septembra 2024. godine, u Guangžouu, Kina, održava se 16. Globalna konferencija špeditera, u organizaciji JCtrans-a.

Više od 2000 predstavnika logističkih kompanija iz celog sveta, uključujući Milšped Group, okupilo se kako bi razmenili ideje o razvoju industrije i poslovnim strategijama.

"U Milšpedu težimo da budemo brži, bolji i inovativniji, uvek stavljajući zadovoljstvo naših klijenata na prvo mesto. Takođe, integrisanje održivih rešenja je ključ našeg pristupa. U tom kontekstu, železnički transport postaje sve važniji, ne samo kao održiva alternativa, već i kao sredstvo za jačanje povezanosti između Evrope i Azije. Investiranjem u železničku infrastrukturu, gradimo efikasniju trgovačku mrežu, ključnu za globalni lanac snabdevanja, odgovarajući na sve izazove dinamičnog tržišta," izjavio je Dragan Bošković, generalni direktor Milšped Kina, na otvaranju konferencije.

Milšped Group nije samo lider u regionalnoj logistici, već i globalni partner koji gradi mostove između Evrope i Azije i prati potrebe svetskog tržišta.

Anything you need, we are here to help