Milšped širi globalnu mrežu: Otvorena nova kompanija članica u Dubaiju

post image

Milšped grupacija sa zadovoljstvom objavljuje otvaranje nove kompanije članice – Milšped UAE, sa sedištem u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ovaj strateški iskorak, nakon uspešnih proširenja na tržištima Mađarske, Rumunije i Italije, dodatno osnažuje našu globalnu poziciju, omogućavajući da ponudimo napredna logistička rešenja na jednom od najvažnijih tržišta Bliskog Istoka.

„Nova kompanija članica Milšped grupacije, sa sedištem u Dubaiju, pružaće integrisana rešenja iz oblasti logistike za klijente koji posluju u ovom delu sveta uključujući usluge pomorskog, avio i drumskog transporta, kao i konsultantske i usluge skladištenja. Zahvaljujući umreženosti Milšped grupacije i prisutnosti na tržištima širom Evropske unije, SAD-a i Kine, klijenti iz ovog regiona koji odluče da sarađuju sa Milšped UAE uživaće značajna unapređenja u realizaciji svih svojih logističkih potreba. Naš pažljivo odabran tim je spreman da odgovori na svaki izazov i pokaže da mi u Milšpedu konstantno pomeramo granice“, izjavio je Mladen Đurić, direktor Milšped UAE.

Milšped UAE nudiće usluge transporta uz garanciju pravovremene isporuke i očuvanja kvaliteta robe tokom celokupnog procesa, koristeći najbrže, strateški određene rute koje obezbeđuju maksimalnu efikasnost i bezbednost, u skladu sa principima održivog transporta. Specijalizovana za rad u raznim industrijama, nova kompanija će pružati sveobuhvatnu podršku klijentima u rešavanju najsloženijih logističkih izazova.

Sa 4.000 zaposlenih, Milšped grupacija, otvaranjem nove članice proširuje svoje međunarodno poslovanje, prisustvom u ukupno 15 zemalja. Otvaranje ove kompanije članice će značajno unaprediti usluge za brojne međunarodne klijente, omogućavajući brži protok informacija i direktan kontakt sa dobavljačima u ovom regionu. Uz sinergiju unutar Grupe, nova kompanija će svojim klijentima ponuditi vrhunske usluge i sveobuhvatna rešenja, oslanjajući se na višedecenijsko iskustvo i razvijenu logističku mrežu širom Evrope, Amerike i Azije.

Anything you need, we are here to help